Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az idei karácsony brüsszeli neonfényei

A szerző elemző

Mi a közös Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnökének karácsonyi beszédében és a Brüsszel főterén felállított, karácsonyfának csúfolt neoncső-installációban? Az, hogy mindkettő szembeötlő plaszticitással mutatja meg az EU jelenlegi állapotát.

0 Tovább

Mit gondolnak Magyarországról az eurokraták?

A szerző a HVG brüsszeli tudósítója

A tények és a médiafolyamból a fejekben lerakódó részletek általában jó, ha köszönőviszonyban vannak egymással. Vajon mi rögzült a brüsszeli buborékban élőkben a Magyarországot övező felfokozott figyelemből?

43 Tovább

Meggysör, mergez, Magritte

(A szerző a Manager Magazin egykori főszerkesztő-helyettese, jelenleg compliance officer a MÁV-nál.)

"Brüsszelbe mentek?" De hát ott nincs semmi" - reagált ijedten egy mostanában szintén keveset utazó barátom arra az információra, hogy kicsi fiúnkat végre hátrahagyva, egy hosszú hétvégére a belga fővárosba indulunk. Dehogyis nincs, válaszoltam magabiztosan, hiszen legalább tízszer jártam már ott, ebből kilencszer hivatalosan, biztos voltam tehát benne, hogy minimum egy hétvégét megér ez a város. Ottjártunkkor azonban feketén-feherén kiderült, hogy még többet is. De miért is gondolja mindenki úgy, hogy Brüsszelbe csak munka miatt lehet utazni?

12 Tovább

tagokvagyunk

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek