Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kelta tigris újra ugrani készül

A szerző a BruxInfo főszerkesztője

Sokkoló bejelentéssel kell kezdenem: rég nem volt olyan soros uniós elnökség, amelynek annyira maga felé hajlott a keze, mint a mostaninak, az írekének. Dublin nem csinál belőle titkot, hogy a január elsején kezdődött féléves elnökségét - amely az ország EU-taggá válásának negyvenedik évfordulójára esik - a lehető legnagyobb mértékben ki szeretné használni saját gazdasági érdekeinek előmozdítására.

2 Tovább

Egyre dühösebbek a spanyolok

A szerző az MTA KRTK Világgazdasági Intézet tudományos főmunkatársa

A spanyoloknak van egy újabb hős Casillasuk. Ezúttal nem focista, hanem pincér egy bárban, de ő is jól hárított: a vendégeit védte meg a rendőröktől. Szeptember 25-én Madridban, a Parlamentnél tüntetés volt a kormányzati megszorító intézkedések ellen, s a rendőrök keményen beavatkoztak. Fiatal demonstrálók egy csoportja bemenekült egy bárba. Alberto Casillas kiállt az ajtóba, s nem engedte be a rendőröket. "Én néppárti vagyok, Rajoy híve. De ez már sok!" - kiabálta a 49 éves, venezuelai származású pincér.

1 Tovább

tagokvagyunk

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek