Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fegyverszünet Budapest és Brüsszel között

A szerző a BruxInfo főszerkesztője

"Csapataink harcban állnak". Ha a nemzeti érdekérvényesítésről van szó, a magyar miniszterelnöktől az ilyen és ehhez hasonló harcias szófordulatok nem idegenek. De mint tudjuk, a hadiszerencse forgandó. A magyar "hadaknak" mégis mintha a közelmúltban a szokásosnál több sikerélményben lett volna részük azon a tágas csatatéren, ahol most már évek óta változó intenzitású küzdelem folyik Budapest és az Európai Unió különböző (de nem az összes) intézményei között.

1 Tovább

Utoljára a kettős mércéről?

A szerző a BruxInfo főszerkesztője

Bár kettőt még aludni kell a hivatalos döntésig, az Európai Bizottság szerdán arra készül, hogy a 2004 óta a túlzott mértékű államháztartási hiány miatt Magyarországgal szemben folyó eljárás megszüntetését javasolja. Brüsszel pozitív jelzése után értelmét veszti az a vád, hogy a testület és általában az EU megint kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben.

16 Tovább

tagokvagyunk

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek