Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyarország második esélye

A szerző a BruxInfo főszerkesztője

Egy álló héten át némi túlzással az ország apraja-nagyja azt számolgatta, hogy mennyi pénzt kap Magyarország az EU-tól a következő hét évben, és ez az összeg hogyan viszonyul a jelenlegi, még az előző kormány által kitárgyalt pénzes borítékhoz. Hiába, "noblesse oblige", tudvalévő, hogy a magyaroknak különleges érzékük van a számokhoz. És úgy látszik, különleges vonzalmuk is. Abban természetesen nincs semmi rossz, hogy megszámoljuk a pénzt, ami a házhoz áll.

3 Tovább

Uniós büdzsé: lehetetlen küldetés

A szerző a BruxInfo főszerkesztője

Kifejezetten rossz előjelekkel készül az Európai Unió a 2014 és 2020 közötti többéves pénzügyi keretről, vagyis a költségvetésről folyó tárgyalások végjátékára. Annyira, hogy ha a bukmékereknél fogadni lehetne a november 22-23-ai csúcstalálkozó eredményére, egy esetleges sikeren és nem a kudarcon lehetne nyerni a nagyobb összeget.

0 Tovább

EU-büdzsé: teher alatt lapul a kalap

A szerző a HVG brüsszeli tudósítója

Tényleg kutyakozmetikákat, Elton John-koncertet, az angol királynőt és havi sok ezer euróért unatkozó eurokratákat kell finanszírozniuk a tagállamoknak úgy, hogy közben tombol a válság? Végső fázisba került a következő hétéves közös költségvetés vitája - de mire jutnak egymással a tagállamok az ökölharcban?

2 Tovább

tagokvagyunk

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek