Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Doppingolja a brit gazdaságot az olimpia

A szerző közgazdász, újságíró, e blog szerkesztője

Philip, az algériai származású londoni bisztrótulajdonos augusztus elején lemondóan legyintett, amikor arról beszélgettünk, hogy megnőtt-e a forgalma az olimpia alatt. A szurkolóknak és nézőknek a pazar rendezés láttán az lehetett az érzése, hogy a brit gazdaság éppen lendületben van. Ezt nemcsak Philip tapasztalatai, de az adatok sem támasztják alá.

0 Tovább

Elveszett európai generáció

A szerző a HVG brüsszeli tudósítója

E sorok szerzője rendes nyári szabadságán több héten át távol tartotta magát a hírfogyasztástól. A napi médiaverkliből kiemelkedve végre madártávlatból is elgondolkodtam azon, merre tart - ha egyáltalán előre jut - kontinensünk. Sem görög dráma, sem brüsszeli budoártitkok, de még a hazai politika finomságai sem vonták el figyelmemet. Még éppen harminc alatt nem túl kecsegtető kép tárult fel előttem, s bizton állítom, sok kortársam osztja meglátásaimat.

0 Tovább

EU-büdzsé: teher alatt lapul a kalap

A szerző a HVG brüsszeli tudósítója

Tényleg kutyakozmetikákat, Elton John-koncertet, az angol királynőt és havi sok ezer euróért unatkozó eurokratákat kell finanszírozniuk a tagállamoknak úgy, hogy közben tombol a válság? Végső fázisba került a következő hétéves közös költségvetés vitája - de mire jutnak egymással a tagállamok az ökölharcban?

2 Tovább

tagokvagyunk

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek